Testimonials

Saya syor kepada kakak saya.

Kakak saya dimasukkan ke hospital untuk kali pertama pada awal bulan April baru-baru ni. Doktor sahkan dia menghidap batu karang pada pundi kencing.

Selama dua hari di hospital dia dirawat. Dia pulang ke rumah selepas itu. Selang seminggu penyakitnya datang lagi dan kali ni lebih teruk dari yang awal tu.

Katanya sakit perut menyucuk-nyucuk kencing keluar sikit-sikit dan seluruh pinggang terasa sakit. Dia dimasukkan semula ke dalam wad. Doktor periksa dan kali ini dia beritahu pundi kencing dan hempedu ada batu karang.

Saya syorkan produk HOME FORMULA ni padanya dan selepas minum satu botol batu karang telah keluar dan pada hari kedua minum, air kencing keluar keruh dan berminyak-minyak.

Alhamdulillah sekarang dia dah sihat.

fb_logo_small Norzan Hashim

Doktor kata mana pergi hilang semua batu ni?

Saya mengalami sakit pinggang dan kembung-kembung perut serta rasa nak muntah lebih-lebih lagi selepas makan.

Setiap hari berlaku sehingga mengganggu aktiviti saya. Saya kemudian disahkan oleh doktor mempunyai batu dalam hempedu pada Disember 2012 dan doktor kata kena operation buang hempedu.

Awal Januari 2013 saya ambil produk ni, Alhamdulillah bulan Februari semasa ultrasound, doktor kata “mana pergi hilang semua batu-batu ni?”.

Saya amat bersyukur kepada Allah kerana digerakkan hati saya untuk mencuba produk ini. Produk ini selamat dan tiada langsung kesan sampingan pada saya kecuali batu tu semua dah hilang. Alhamdulillah.

fb_logo_small Rina Abdul Jalil

6 Jam Selepas Minum Batu Keluar.

Saya telah mengalami masalah kencing tidak lawas dan telah beberapa kali ke klinik swasta dimana doktor memberi ubat untuk melawas kencing tetapi ianya tidak memberi banyak perbezaan.

Bila kencing terasa sakit dan kadang-kadang terdapat titisan darah, saya mengalaminya lebih dari sebulan. Pada awalnya saya tidak syak saya kena batu karang tetapi baru-baru ini bila saya hendak kencing terasa ada benda yang bergerak dalam saluran kencing dimana ianya teramat sakit kecuali sesiapa yang pernah mengalaminya.

Untuk mengelak ke hospital saya telah tergerak hati untuk melayari internet mencari sekiranya terdapat ubat yang dapat menyembuhkanya kalau tidak kesokanya saya tepaksa ke hospital kerana teramat sakit.

Dengan kehendak ALLAH saya telah terbaca testimoni dari pesakit yang menggunakan ” Home Formula Kidney Stone Breaker ” keluaran En. Azmi Haji Bakar. Saya telah menghubungi beliau untuk mendapatkanya dan telah minum sebotol pada pukul 12.00 malam dari tiga botol yang dibeli dan keesokan paginya lebih kurang enam jam selepas minum, saya dapati kencing saya laju dan terdapat batu yang keluar bersama.

Sehingga sekarang saya tidak lagi mengalami kencing tidak lawas, tidak sakit semasa kencing dan kencing terkawal dimana sebelum ini kerap ke bilik air pada waktu malam dan tidak puas tido kerana kerap terjaga untuk kencing.

Kepada sesiapa yang mengalami masalah batu karang baru atau lama saya dengan Ikhlas mengesyurkan cuba dan tawakal InysAllah dengan izinnya dapat sembuh lagi pun taklah mahal – Zakaria Seman.

fb_logo_small Zakaria Seman

Saya hanya minum 1 botol sahaja, dengan izin Allah.

NURLIYANA ABU BAKAR,Bayan Lepas, Pulau Pinang.

Sakit yg saya alami mmg memeritkn,,keluar masuk hospital dh berkali,,sakit nye ttp tidak hilang..pd awl bln bru ney sy ade membuat proses membuang btu karang dgn kaedah ENDOSCOPY DAN doktr membuat keputusn untuk membuang hmpedu sy pd hujung bulan ini(WLPON SY MEMBUAT PROSES TERSEBUT KESAKITAN ITU TTP ADA)

Dengan izin Allah sy dipertemukan dgn prodk ini..SYUKUR ALHAMDULILLAH,,SETELAH SEKIAN LAMA SY MENGIDAP SAKIT BATU KARANG DLM HEMPEDU,,DGN PENEMUAN (HOME FORMULA)KESAKITAN YG SY TANGGUNG SELAMA INI HILANG DLM TEMPOH 12 JAM,,SY HANYE MINUM SEBOTOL PD SEBELAH MLM,KEESOKAN HARINYE BATU KARANG YG ADE DLM HEMPEDU SY TELAH KUAR..DGN IZIN ALLAH NYE KESAKITAN ITU HILANG.

Saya mengesyurkan pd sapa2 yg sakit batu karang cube la produk ini,dgn izin allah, insyallah kesakitan yg ditanggung akan hilang…

Batu Karang Hilang Dalam 24 Jam.

Alhamdulillah. Memang berkesan. Dengan izin Allah batu karang saya hilang tak sampai 24 jam selepas saya minum ramuan Home Formula ini.

Nama saya Zulkamarul Fikri. Umur saya 39 tahun. Saya tinggal di Puncak Perdana, Shah Alam, Selangor. Saya bekerja sebagai Eksekutif Jualan dan Pemasaran, Next Bike Sdn. Bhd.

Saya sebenarnya mengidap sakit batu karang yang jenis berulang. Sejak tujuh tahun lalu saya telah menjalani rawatan sebanyak lima kali untuk membuang batu karang. Selama satu hingga dua tahun saya terpaksa masuk hospital untuk rawatan. Kadang-kadang batu itu ada di pundi kencing atau saluran kencing atau buah pinggang.

Saya menjalani macam-macam jenis rawatan termasuk ‘laser’ yang kerap untuk membuang batu itu. Setiap kali rawatan makan belanja beribu-ribu ringgit.

Baru-baru ini iaitu sekitar Julai 2010, tanda dan rasa sakit yang sama datang lagi. Bila pergi periksa, doktor mengesahkan yang batu karang itu ada lagi. Kali ini di dua tempat pula. Satu dalam saluran kencing dan satu lagi dalam buah pinggang sendiri. Ini yang mencemaskan saya, kerana batu yang ada dalam buah pinggang amat susah untuk dikeluarkan sama ada melalui ‘laser’ atau ‘drill’ kata doktor.

Macam mana pun saya terpaksa masuk hospital juga. Dalam masa seminggu doktor berjaya mengeluarkan batu yang ada di dalam saluran kencing dengan cara ‘drill’. Kemudian doktor suruh saya berehat (di hospital) seminggu lagi sementara tunggu untuk buat rawatan kedua.

Dalam masa itu ada kawan datang melawat dan memperkenalkan kepada saya ramuan pemecah batu karang Home Formula ini. Pada mulanya saya ragu-ragu juga sebab sudah macam-macam jenis ubat yang saya makan sebelum ini, tapi batunya tak hilang-hilang sepertimana yang dikatakan. Akhirnya saya terpaksa buat rawatan juga. Apatah lagi katanya batu itu boleh hilang dalam masa 24 jam selepas mengambil ramuan ini.

Saya pun letak saja ubat itu di atas meja sebelah katil. Sampailah hari yang saya patut buat rawatan kedua itu. Pada paginya, dengan taufik Allah saya minum sajalah ramuan ini, mengenangkan susah payah kawan saya itu. Rasanya lain macam betul. Nak habiskan satu botol kecil itu pun rasa susah sangat. Rasanya macam tak ada apa-apa perasa langsung untuk hilangkan rasa asalnya. Saya naik seram juga sebab bila tanya apa ramuannya, kawan saya hanya suruh minum saja, dia tak cakap apa-apa pun.

Pada sebelah petangnya saya dibawa masuk ke OT untuk rawatan. Sebelum buat apa-apa doktor scan buah pinggang saya dulu untuk tengok mana duduk batu itu. Cari punya cari, lama juga, doktor sahkan batu dah tak ada lagi. Doktor pun terperanjat besar. Sedangkan sebelum ini dia sendiri yang nampak batu itu. Dia tanya apa yang saya buat. Saya pun teringatkan ramuan Home Formula yang saya minum pagi tadi. Petang itu juga doktor benarkan saya balik rumah.

Alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah, asbab ramuan Home Formula ini, batu karang saya hilang tak sampai 24 jam. Dan saya tak perlu susah payah masuk hospital lagi. Insyaallah, kalau jadi lagi, saya akan ambil ramuan ini juga.

Saya amat mencadangkan kepada sesiapa yang menghidapi penyakit batu karang supaya mengambil ramuan tradisional Home Formula ini. Harganya pun tersangat murah dibandingkan dengan kos dan susah payah rawatan di hospital.  Saya boleh dihubungi di zfa5910@yahoo.com.my.

Batu Karang Dalam Hempedu Hilang Tak Sampai 12 Jam.

Seorang model, Wan Noreen Sukasih, 17 tahun, pada awal Oktober 2010 buat pertama kalinya dimasukkan ke  Hospital Selayang kerana didapati beberapa ketul batu karang di dalam badannya.

Doktor yang merawatnya walaupun mengesahkan kewujudan batu tersebut tetapi tidak memberitahu di mana  kedudukannya.

Alhamdulillah, kesemua batu itu berjaya dikeluarkan menerusi rawatan secara ‘laser’, kecuali satu lagi menurut kata  doktor yang masih ada di dalam hempedunya. Beliau telah dibenarkan pulang setelah satu tarikh baru ditetapkan  untuk membuang batu yang satu lagi itu.

Menurut Wan Noreen Sukasih, yang tinggal di USJ1, Subang Jaya, Selangor, berdasarkan daripada nasihat doktor  beliau dijangka akan dibedah pada bulan berikutnya untuk mengeluarkan batu karang di dalam hempedunya itu.

Pada sebelah malam pada hari yang beliau dibenarkan pulang itu, Wan Noreen Sukasih mengalami sakit yang amat  sangat sehingga tidak dapat digambarkan. Beliau terpekik dan melolong serta berguling-guling seperti dirasuk akibat  sakit itu. Sementara nafasnya seperti tersekat-sekat.

Beliau percaya sakit itu dialaminya akibat batu karang yang masih ada di dalam hempedunya itu.

Pada malam itu juga Wan Noreen Sukasih telah diberikan penawar Home Formula –  Pemecah Batu Karang. Setelah  meminumnya beliau terasa mengantuk dan terus tidur sehingga ke pagi.

Apabila terbangun beliau tidak mengalami apa-apa sakit lagi seperti sebelumnya sehingga sekarang.

Beliau bersyukur  kerana asbab Home Formula – Pemecah Batu Karang sakitnya itu hilang tidak sampai pun 12 jam  setelah meminumnya.

Wan Noreen Sakasih mengesyorkan sangat-sangat kepada sesiapa yang mengalami sakit batu karang supaya  mencuba ramuan tersebut kerana harganyapun tersangat murah berbanding rawatan dan ubat-ubat yang lain.