Batu Karang Dalam Hempedu Hilang Tak Sampai 12 Jam.

Seorang model, Wan Noreen Sukasih, 17 tahun, pada awal Oktober 2010 buat pertama kalinya dimasukkan ke  Hospital Selayang kerana didapati beberapa ketul batu karang di dalam badannya.

Doktor yang merawatnya walaupun mengesahkan kewujudan batu tersebut tetapi tidak memberitahu di mana  kedudukannya.

Alhamdulillah, kesemua batu itu berjaya dikeluarkan menerusi rawatan secara ‘laser’, kecuali satu lagi menurut kata  doktor yang masih ada di dalam hempedunya. Beliau telah dibenarkan pulang setelah satu tarikh baru ditetapkan  untuk membuang batu yang satu lagi itu.

Menurut Wan Noreen Sukasih, yang tinggal di USJ1, Subang Jaya, Selangor, berdasarkan daripada nasihat doktor  beliau dijangka akan dibedah pada bulan berikutnya untuk mengeluarkan batu karang di dalam hempedunya itu.

Pada sebelah malam pada hari yang beliau dibenarkan pulang itu, Wan Noreen Sukasih mengalami sakit yang amat  sangat sehingga tidak dapat digambarkan. Beliau terpekik dan melolong serta berguling-guling seperti dirasuk akibat  sakit itu. Sementara nafasnya seperti tersekat-sekat.

Beliau percaya sakit itu dialaminya akibat batu karang yang masih ada di dalam hempedunya itu.

Pada malam itu juga Wan Noreen Sukasih telah diberikan penawar Home Formula –  Pemecah Batu Karang. Setelah  meminumnya beliau terasa mengantuk dan terus tidur sehingga ke pagi.

Apabila terbangun beliau tidak mengalami apa-apa sakit lagi seperti sebelumnya sehingga sekarang.

Beliau bersyukur  kerana asbab Home Formula – Pemecah Batu Karang sakitnya itu hilang tidak sampai pun 12 jam  setelah meminumnya.

Wan Noreen Sakasih mengesyorkan sangat-sangat kepada sesiapa yang mengalami sakit batu karang supaya  mencuba ramuan tersebut kerana harganyapun tersangat murah berbanding rawatan dan ubat-ubat yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *