6 Jam Selepas Minum Batu Keluar.

Saya telah mengalami masalah kencing tidak lawas dan telah beberapa kali ke klinik swasta dimana doktor memberi ubat untuk melawas kencing tetapi ianya tidak memberi banyak perbezaan.

Bila kencing terasa sakit dan kadang-kadang terdapat titisan darah, saya mengalaminya lebih dari sebulan. Pada awalnya saya tidak syak saya kena batu karang tetapi baru-baru ini bila saya hendak kencing terasa ada benda yang bergerak dalam saluran kencing dimana ianya teramat sakit kecuali sesiapa yang pernah mengalaminya.

Untuk mengelak ke hospital saya telah tergerak hati untuk melayari internet mencari sekiranya terdapat ubat yang dapat menyembuhkanya kalau tidak kesokanya saya tepaksa ke hospital kerana teramat sakit.

Dengan kehendak ALLAH saya telah terbaca testimoni dari pesakit yang menggunakan ” Home Formula Kidney Stone Breaker ” keluaran En. Azmi Haji Bakar. Saya telah menghubungi beliau untuk mendapatkanya dan telah minum sebotol pada pukul 12.00 malam dari tiga botol yang dibeli dan keesokan paginya lebih kurang enam jam selepas minum, saya dapati kencing saya laju dan terdapat batu yang keluar bersama.

Sehingga sekarang saya tidak lagi mengalami kencing tidak lawas, tidak sakit semasa kencing dan kencing terkawal dimana sebelum ini kerap ke bilik air pada waktu malam dan tidak puas tido kerana kerap terjaga untuk kencing.

Kepada sesiapa yang mengalami masalah batu karang baru atau lama saya dengan Ikhlas mengesyurkan cuba dan tawakal InysAllah dengan izinnya dapat sembuh lagi pun taklah mahal – Zakaria Seman.

fb_logo_small Zakaria Seman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *